sunnuntai 30. lokakuuta 2016

It just clicked!

Selailtuani Pinterestiä, taas kerran, iski aivan järkyttävä askarteluinspis. Joten päätimpä kokeilla yhtä ideaa, minkä joskus Pinterestistä bongasin. Kuvassa nämä oltiin laitettu roikkumaan naruun peräkanaa ja luotu kivan näkönen "verho", itse ajattelin ripotella näitä pöytiin vähän sinne tänne.


OHJEET:

 
Olin hankkinut tämmöisen sydän leikkurin joskus aikaisemmin, kun olin ajatellut leikata paikkakortteihin pienet sydämet yläkulmaan (tästä saattaa tulla kirjotus myöhemmin kunhan oikeat paikkakortit löytyvät). Ostin leikkurin muistaakseni Askarellista, hintaa tällä taisi olla noin 4€. Näitä myydään myös mm. Sinellissä, Prismassa ja monissa erilaisissa askartelun nettikaupassa. Sydämen läpimitta tässä leikkurissa on noin 1,5cm, kaupasta löytyy monia erikokosia leikkureita ja ajatuksissa on hankkia vielä ainakin toinen leikkuri. 
 
 
Leikkasin pahvista sydämen muotoisia paloja parillisen määrän, yhteen sydän "klipsuun" menee 2 kpl paloja. 
 
 
Sen jälkeen sydämiin leikataan pienet viillot ylhäältä sekä alhaalta noin puoleen väliin sydäntä. Puoliin sydämistä leikataan viilto alhaalta ja toisiin ylhäältä. 
 
 
Sitten otetaan toistensa vastaparit ja yhdistetään ne. 
 
Ja voilá:
 

Nämä eivät vaadi mitään teippailuja tai liimaa, joten ovat helppoja ja nopeita väsätä. Näihin voi myös yhdistää vaikka kahta eri väristä kartonkia, jolloin niistä voi saada huomattavasti moniulotteisemmat. Itselläni oli kaapissa vain champagnen väristä kartonkia, joten sitä vaihtoehtoa en tähän nyt saanut lisättyä. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti käyttämään pelkästään kartonkia näihin, kartonki on kovempi materiaali kuin perus paperi, joten pysyy paremmin kasassa, eivätkä sydämet mene lyttyyn.

Ei muuta kun askartelemaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana ohje, kiitos! Voisin niin kuvitella nämä meidänkin karkkibuffet-pöytään ripoteltuna. Mistä olet hommannut tuon kartongin, näyttää juuri sopivan kimaltelevalta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kartongin ostin ihan Prismasta, sieltä löytyy helmiäiskartonkeja a4-paperikoossa ja yksi paketti sisältää 5 kpl kartonkeja. :)

      Poista